Buna, ma inscriu si in acest topic pentru ca ma simt vizata. Intradevar a trecut ceva timp si in viata noastra s-au produs cateva schimbari care nu ne-au mai permis sa fim prezente. In primul rand acum doi ani am avut un accident al carui urmari le mai resimtim si azi (despre acesta o sa scriu la capitolul medicina, pentru a ajuta alti copii si parinti)apoi am schimbat orasul, am reluat jobul, am mai luat un job, ne-am luat casa...si asa mai departe. Asa cum ati spus si voi parca mai ieri cautam graficele de crestere, ma ingrijoram pentru fiecare detaliu al sarcinii, apoi despre nastere si cresterea copilului, incercand sa fie totul perfect. Toate acestea s-au naruit si am trecut prin clipe foarte grele. De multe ori am vrut sa intru, sa redau experienta noastra in detaliu, dar constiinta faptului ca fiecare eveniment din viata unui copil e datorat mai mult sau mai putin parintilor, m-au facut sa nu am inca curajul sa povestesc. Trecand peste toate acestea, multumesc lui Dumnezeu ca azi suntem bine, si poate dupa ce ies cei de la photobucket din revizie, vom reusi sa punem si poze. Toate cele bune va doresc!
Anca si Alexandra (Ada)