Un bb de 6 luni poate fi salvat cu ajutorul nostru

Aici poti posta tot ce doresti

Moderatori: Daria, Dana.S

Mesajde crisflo34 » Lun Aug 22, 2005 2:39 pm

Tocmai am vorbit cu ei(pt o emisiune ce se transmite la un post TV din Sibiu)si Sabina a inceput ultima cura de citostatice dinaintea operatiei. E bine si sta in spital pana miercuri.
Dupa operatie vor mai urma inca 2 cure de citostatic si controale periodice din 6 in 6 luni.
Dr Jon a promis ca incearca sa dezvolte o colabolare cu spitalul de aici ,pt a putea venii el la unul din controale. Doamne ajuta sa mearga totul bine.
Astazi ne-a vizitat un preot din Sibiu, care are o emisiune la Televiziunea Eveniment. Emisiunea se cheama Flori de pateric si prin intermediul ei si a crestinilor din parohiile de acolo a strans 70.000.000 lei.
Multumim din inima Parintelui Catalin Dimitrean din Sibiu.
Acum o sa incerc sa aduc la zi situatia financiara si am sa va anunt si eu cat am.
Multumim si va pupam pe toti.

Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34

Mesajde Lucia » Mar Aug 23, 2005 3:55 am

Mesajul de la matusa Sabinei:

"Nu imi imaginam ca aceasta poveste scrisa de Florin intr-o noapte la disperare o va auzi cineva.
Dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi pt sanatatea acestor oameni, care au auzit si au fost langa noi din primele momente. Sunt oameni care nu ne cunosc si care nu au ezitat nici o clipa sa ne ajute si sa ne sustina.
Nu credeam sa exista asa ceva pe lume.
Sabina are f mult noroc. Parca imi e si frica sa spun chestia asata.
De cand s-a descoperit boala , toate lucrurile i s-au legat. Nu a fost nici un moment in care sa ne poticnim in ceva. Cand era o situatie incurcata rau din care noi credeam ca nu o sa iesim, nu stiu cine sau nu stiu cum lucrurile se aranjau foarte repede in favoare ei. Mama mea tot spune ca Sabina este norocul lor in viata. Si ca a venit cu un scop anume. Eu am momente in care nu vad acest scop, dar mama tot spune ca Dumnezeu e mare si are el un plan cu viata lor.
Eu nu pot decat sa sper ca asa o sa fie si sa ma straduiesc sa fac tot ce pot pentru ei .
Daca nu erati voi toti sa ma ajutati, recunosc ca nu aveam putere sa fac mare lucru.
Va multumesc mult si sper sa va am aproape tot timpul. Am inceput sa fim un pic tensionati toti ,pt ca se apropie operatia.
Sabinutza e f bine , vrea numai in picioare si este o grasuna.
Sunt convinsa ca se va recupara repede si frumos dupa operatie.

Va pup pe toti.
Cosmina, matusa Sabinei."

Situatie financiara aproximativa:
33,265.73 Euro - 22,976.42 GBP

Mai este doar putin pana se strang banii de operatie, speram mult ca acele cheltuieli post operatorii sa fie rezonabile.

Multumesc tuturor ce sunt alaturi de Sabina in orice fel.
Unii ajuta pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Lucia Csoma
Lucia

Mesajde crisflo34 » Mar Aug 23, 2005 2:49 pm

Multumim de urari.
Sabina este conectata la fire pentru ultima cura de citostatic. Mai are de stat 2 ore pt citostatic si dupa aceea inca 3 ore pentru hidratare. Cristina se chinuie rau cu ea pentru ca vrea doar in picioare sa mearaga pa.
Pana acum a recationat f bine si asa sa-i ajute Dumnezeu si in continuare.
Daca toate merg bine , maine a scapat de spital si poate sa zburde iar pt inca cateva zile pana la operatie.

Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34

Mesajde Lucia » Vin Aug 26, 2005 3:34 am

Sabina se simte f bine si AFP-ul e in scadere.

Are ea ceva probleme dar se pare ca nu de sanatate. Vrea doar in sus , vrea sa vorbeasca cu toata lumea si sa fie bagata in seama si sa nu mai stea conectata la fire. Slava Domnului , a scapat de fire si in afara de faptul ca i-a mai plecat ceva perisor si are 2 randuri de unghiute, alte simptome nu are momentatn.

Mananca f bine si f multa mancare solida si a reusit sa ajunga la ......... ura 8 Kg.

Acum are pauza o saptamana , dupa care va incepe pregatirile pt operatie.

Maine speram sa putem pune noi poze pe pagina de web

Salutari tuturor!

Lucia Csoma
Lucia

Mesajde crisflo34 » Mie Aug 31, 2005 7:41 am

Multumim mult tatici si mamici cu sufletul mare

Azi Sabina are o zi grea. Trebuie sa stea fara sa manance nimic de la 7.30 la 13.30, cand o vor anestezia pt RMN. Din pacate rezultatul RMN-ului il vom afla abia maine. Este ultima analiza de genul asta inainte de operatie.Ea e bine , a inceput sa manance bine . E rasfatata rau , dupa cum era de asteptat. Nu vrea decat in brate.

La RMN se vede daca tumora a mai scazut si cum este pozitionata, pt a stii medici cum intervin chirurgical.

AMR 6.

Am vb aseara cu parintii ei si sunt amandoi cu moralul la pamant. Au incercat ei sa mascheze cat au putut, dar eu ii cunosc f bine si nu a mers. Doamne cat de mila imi e de ei si cat mi-as dorii sa pot sa le usurez suferinta.
Sora mea a zis la un moment dat:'' surioara prin ce mi-o fi dat sa trec voi trece , nu ne putem pune in fata sortii''.
A vrut ea sa imi arate ca e impacata cu gandul operatiei si e linistita.Numai linistit nu poti sa fii ,cand stii cu ce boala necrutatoare se lupta copilasul tau.
Doamne ma rog pt ei in fiecare moment sa fie bine.

Tot ea a zis ca, de cand are subiectele printate, a inteles cata lume e langa ei si deja simte ca ii e un pic mai usor.

Va multumi mult ca sunteti langa noi. Impreuna ne vom ruga si Sabinutza va reusi sa treaca si de asta.

Ii tin pumnii la RMN.

Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34

Mesajde Lucia » Mie Aug 31, 2005 10:38 pm

Cu mare bucurie, doresc sa va anunt ca am strans suma de: 26,326.34 GBP
Am ajuns sa putem acoperi suma necesara pentru operatie si sa adunam ceva banuti pentru ingrijirile post operatorii ale piului mic.

Cuvintele sunt prea putine si sarace pentru a putea exprima multumirea pe care o am cand vad ce am reusit sa facem impreuna.

Va multumesc ca am avut ocazia sa va cunosc si ca am putut impreuna sa facem o echipa atat de buna.
Sunt persoane care au ajutat, dar nu au vrut sa posteze, le multumesc si lor pe aceasta cale.

Parintii sunt cu moralul la pamant sunt ingrijorati pentru operatia dificila prin care va trece micuta lor. Ne rugam sa treaca cat mai curand posibil peste aceasta agonie si sa fie tari pentru Sabinuta dupa operatie.

Sa-i o tinem pe Sabina si parintii ei in rugaciunile noastre.

Lucia Csoma
Lucia

Mesajde Geaninoasa » Mie Aug 31, 2005 11:11 pm

DUMNEZEU BUNUL SA-I AJUTE!
NU stii de ce esti in stare, pana nu incerci!

Imagine
Geaninoasa

un bb de 6 luni poate fi salvat

Mesajde anculica » Joi Sep 01, 2005 10:34 pm

Ma rog la Dumnezeu sa o ajute pe Sabina si ma bucur din tot sufletul ca s-au strans banii. Timisoara ii tine pumnii!!!
anculica

Mesajde Lucia » Vin Sep 02, 2005 4:50 pm

Rezultatete de la RMN arata scaderea tumorii la 5,4,4. Sabina este pregatita pentru operatia de 6 ore care va avea loc marti 6 Septembrie.
Greu sa-ti inchipui un copilas atat de mic sa treaca printr-o operatie atat de dificila.

Dumnezeu sa fie cu ea.

Lucia Csoma
Lucia

Mesajde Lucia » Mar Sep 06, 2005 4:57 am

Operatia va incepe la ora 11 ora Romaniei.
Sabina draga noastra, asteptam vesti bune despre tine.

Lucia Csoma
Lucia

Mesajde ana c » Mar Sep 06, 2005 6:36 am

Sa dea Domnu sa reuseasca operatia!
ana c

Mesajde Lucia » Mar Sep 06, 2005 4:00 pm

Operatia a iesit bine. Peste 20 min Sabina urmeaza sa se trezeasca. Revin mai tarziu cu detalii pe masura ce le primesc.
Astazi, la emisiunea Povesti Adevarate de pe postul Acasa Tv, Cosmina Neagoe, matusa Sabinei, va intra in direct prin telefon si va vorbi despre operatie.

Va multumim tuturor celor ce sunt alaturi de Sabina in aceste zile atat de importante din viata ei.

Lucia Csoma
Lucia

Mesajde crisflo34 » Mar Sep 06, 2005 8:57 pm

Scuze , eu trebuie sa vin cu vesti, dar telefonul suna in permanenta. Acum l-am delegat pe sotzul meu la tel.
Sabina este cat se poate de bine dupa operatie. Respira fara ventilatie , nu are dren deocamdata si mai deschide si ochisorii albastrii din cand in cand.
Medicii au asigurat familia ca au scos toata tumora si se asteapta ca sabi sa mearga OK mai departe.
Chirurgul a laudat-o ca fiind o pacienta f cuminte si f cooperanta.
Are si un cateter epidural prin care ii baga din timp in timp analgezice. Este conectata la o gramada de monitoare si doua asistente sunt in permanenta in acea incapere.
Mai mult de atat nu mai stiu. Am vb cu ei ultima data la ora 19.
Cum pot iesi din spital imi dau sms.
Astept si eu vesti.
Florin si Cristina ma roaga sa va multumesc din suflet pt ce ati reusit sa faceti. Pt marea fericire pe care ati adus-o in inimile lor.
Le-am spus ca au tot timpul din lume sa faca asta , inclusiv Sabi, dar le-am promis solemn ca o voi face eu pt ei.

Asa ca va multumi mult si cel mai mult ne multumeste Iubita mica prin lupta ei.
Cum am vesti le scriu

Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34

Mesajde crisflo34 » Joi Sep 08, 2005 7:06 am

Gata avem si vesti proaspete.
Luptatoare nostra plange de foame. A papa 150 ml lapte si medicii nu-i dau voie sa pape mai mult pana nu face primul scaun.
Mai are si dureri din cand in cand,dar ii administreaza repede morfina si se linisteste. Ii baga 1 ml morfina/ora. Mai mult doarme.
Cand a deschis ochisorii si a data de mama ei i-a dat un zambet .Doamne ce o fi fost in sufletul ei cand a vazut-o zambind.
Medicii si asistentele sunt f optimisti si multumiti de evolutia ei.

Cristina nu vrea sa plece nici macar pt un minut de langa ea, cu toate ca asistentele insista sa mearaga la culcare.

Azi a reusit sa isi faca si o mare zgarietura pe nas tot frecanud-se la ochisori. A tipat de a auzit-o tot spitalul. Toti au spus ca are plamani buni.

A inceput sa vrea sa se joace cu manutele si cu toate firele din jurul ei.

Eu zic ca are o evoulutie chiar buna. Ma rog la dumnezeu sa-i aline durerea si sa aive grija de ea in continuare.

Va multumim mult,mult, mult.........

Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34

Mesajde crisflo34 » Joi Sep 08, 2005 10:39 am

Sabinutza a trecut noapte cu bine.
Da semne bune de la o ora la alta.
Au reusit sa o mai intoarca de pe o parte pe alta. Azi se asteapta sa iasa de la terapie intensiva.
Astept si eu vesti noi.

Va pupam du drag si va multumim.

Cosmina, matusa Sabinei
crisflo34

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale