care este cel mai mare dusman al spermatozoizilor!?

Forum dedicat in exclusivitate domnilor.

care este cel mai mare dusman al spermatozoizilor!?

Mesajde erika » Vin Noi 10, 2006 6:03 pm

buna...,am deschis acest subiect,ptr. ca din pacate am aflat ca, calitatea spermatozoizilor sotului meu, nu e tocmai una favorabila....,asa ca va trebui sa urmeze un tratament... inca nu stim ce anume...,dar avem o programare pe miercurea viitoare...! noi suntem casatoriti de 6 ani si am avut 2 pierderi de sarcina,ceea ce ma determinat sa fac niste analize...,acum 3 ani lui iau iesit super bine...,dar surpriza acum ... de la 45% mobilitate...,are doar 10%,va dati seama....,iar viteza de la + a trecut la -.in numai 3 ani....,asa ca am inceput sa ne punem 1000 de intrebari...,as dori sa facem un clasament cu ce ar fi putut schimba situatia atat de drastic!
1. STRESUL
2.TIGARILE
3.CAFEAUA
daca cumva a trecut cineva prin aceasta experienta ,va rog sa imi povestiti si mie...,ptr. ca noi ne dorim mult un copil,am fi vrut sa incercam prinFIV...,numai ca acum nu stiu cum o sa fie!!!
astept noi sfaturi si pareri...! :lol:
erika

Mesajde ana c » Vin Noi 10, 2006 7:08 pm

daca lucreaza in mediu toxic- fabrica de medicamente, radiatii0 si acest lucru ii poate afecta mobilitatea
ana c

Mesajde erika » Vin Noi 10, 2006 8:39 pm

aaa,nu lucreaza in mediu toxic,....toxic cred ca e camera in care fumeaza :evil: ,fumeaza doua pachete pe zi+cafea tare!! in rest este foarte sanatos...,dar e tot timpul sub stres,agitatie...,munca...,dar nu fizica!asa ca nu stiu ce a provacat aceasta schimbare mare!
erika

Re: care este cel mai mare dusman al spermatozoizilor!?

Mesajde spezam » Joi Aug 13, 2009 3:41 pm

Si alcoolul este un mare inamic al spermatozoizilor.
Hainute pentru copii de la 0 la 10 ani - http://s202.photobucket.com/albums/aa11 ... te_fetite/
spezam

Re: care este cel mai mare dusman al spermatozoizilor!?

Mesajde detector » Mie Sep 16, 2009 6:57 pm

Recomand sportul, mai exact culturismul. Prin practicarea culturismului, (1.fara steroizi, 2.suplimentele nutritive nu sunt tot una cu steroizii) organismul nostru tinde sa secrete mai mult testosteron, hormon foarte important la barbati. Pe urma ar mai fi eliminarea stresului, poate si a fumatului, sau reducerea a acestuia. Se stie ca si alcoolul poate deteriora calitatea spermei..., odihna insuficienta, etc.

Va doresc multa sanatate!

ps: observ ca problema e din 2006, ce s-a mai intamplat pana prin 2009?
detector

Înapoi la Cu si pentru barbati