Alte probleme si spalari de rufe in vazul tuturor

Vrei sa vinzi un produs pentru bebelusi pe care nu-l mai folosesti ?
Incearca aici !

Moderator: Daria

Re: Alte probleme si spalari de rufe in vazul tuturor

Mesajde larisa+aurelia » Vin Noi 14, 2008 11:26 am

denisadarius scrie:larisa+aurelia......... avand in vedere ca nu binevoiesti sa-mi raspunzi pe mess..ma vad obligata sa-ti scriu aici..
te am intrebat de pachetul pe care trebuia sa-l pui spre arad..si mi ai sugerat sa vb cu mamica de acolo..ca pe tine nu te mai intereseaza..pt ca tu l-ai trimis.
bun..am vb si acea mamica nu a primit pachetul nici pana acum..asadar astept un raspuns de la tine..sa-mi spui ce se intampla cu pachetul.
]
eu nu pot sta non stop la calculator sati raspund tie repede poate tu ai timp sa stai eu nu,tiam raspuns pe mess ca ti lam pus mai bine de o saptamana si am dovada chiar numi trebuiesc hainele respective
larisa+aurelia

Mesajde larisa+aurelia » Vin Noi 14, 2008 11:30 am

lourdes scrie:
larisa+aurelia scrie:multumesc mamicilor

si multumeste-i si acelei doamne "laur" care a postat deja de trei ori pana maine poate mai posteaza inca de 10 ori aceeasi persoana poate asa o sa pari si tu credibila :lol:

mai du-te si la un control oftalmologic ca stai prost cu vederea.Laur a postat o singura data si mamicile nu sunt puse de mine sa vb ,au facuto ele din buna vointa ca am colaborat cu ele si cu alte mamici foarte foarte bine si nu mint si le multumesc tuturor ca asa se cade sa le multumesc si vad ca asta de deranjeaza o fi gelozie din partea ta?
sunt multe care au cumparat sau care leam vandut si stiu ca sunt serioasa .Dar tu?
larisa+aurelia

Mesajde Laur » Vin Noi 14, 2008 11:43 am

Pt dna Lourdes-am postat O SINGURA DATA- doar cateva cuvinte, anume "subscriu pt larisa+aurelia", fara absolut nicio referire la adresa dvs- asa ca va rog sa nu ma ironizati pe nedrept, atata vreme cat nu ne cunoastem si nu colaboram! Uitati-va mai atent la anunturile de la acest topic...sub orice critica :( :( :( , inainte de a scrie nastrusnicii! :) O zi frumoasa!
Laur

Mesajde deea25 » Vin Noi 14, 2008 2:22 pm

Am sters postarea de aici si am scris-o la celalalt subiect.
Ultima oară modificat de deea25 pe Vin Noi 14, 2008 4:22 pm, modificat 1 dată în total.
deea25

Mesajde Daria » Vin Noi 14, 2008 2:31 pm

Am timp asa ca voi incerca sa deschid un nou subiect.
Acela il vom tine curat, sper, asa ca cine vrea cearta si vorbe grele sa le spuna tot aici.
Imi cer scuze fetelor care au initiat un subiect de avertizari si s-a transformat in absolut altceva.
Imagine
Daria

Mesajde Cristino » Vin Noi 14, 2008 2:46 pm

Daria te rog nu ma lasa si pe mine pe aici, se poate sa imi stergi postarile, sau sa le muti?
Cristino

Mesajde Daria » Vin Noi 14, 2008 2:51 pm

Am sa trec postarile serioase dincolo, am sa va rog doar sa-mi dati un pic de timp .
Imagine
Daria

Mesajde Cristino » Vin Noi 14, 2008 3:07 pm

Multumesc frumos.
Cristino

Mesajde lourdes » Vin Noi 14, 2008 4:14 pm

:D
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:04 am, modificat de 2 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Vin Noi 14, 2008 4:30 pm

:D
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:04 am, modificat 1 dată în total.
lourdes

Mesajde larisa+aurelia » Vin Noi 14, 2008 5:00 pm

lourdes scrie mai mare ca nu se vede ceea ce scrii :lol: :lol: :lol: :lol:
larisa+aurelia

Mesajde larisa+aurelia » Vin Noi 14, 2008 5:46 pm

a si mai am ceva de spus si cu asta inchei:
Vreau sa o intreb pe prietena mea cea mai buna LOURDES:e cumva avocatul poporului?sau lucreaza la vreun ziar de scandal?
Lourdes chiar as dori sa vi cu trupele de comando din Constanta sau in cel mai rau caz( care ma si ingrozeste ) cu tigania si lumea interlopa din Constanta,eu va astept cu drag la usa locuintei mele.Si pana veniti voi numai bine am si eu timp sami strang "ostasii",sa-mi ascut topoarele,sabiile,sa-mi curat pusca ca de cand nu am mai tras cu ea sa ruginit.Si ca sa nu spui ca nu sunt draguta cu voi va astept si cu o mica gustarica si o tuica de Banat ca sa prindem forte.O sa chem ceva televiziuni poate asa iti faci si tu o reclama mai buni devi VIP-UL anului2008 ca eu si asa stiu ca mor din mainile tale.Ma apuc de pe acuma sami fac si testamentul sami las saracia mea la copii mei ,ca pana veniti voi mai dureaza ,aeroportul e inchis din cauza cetii si asa ca nu ai cum sa decolezi cu un avion sau cu elicopterul nici in fata locuintei mele nici pe aeroport.Singurul transport e cu masina sau mai stiu eu cu ce vii tu cu tancurile sau masinile blindate.Si mai am o dorinta :vreau ca campul de batalie sa fie in fata casei mele si inainte sa ma omori sa ma lasi sa fumez ultima tigare.
Si pe aceasta cale invit si mamele de pe forum sa participe la marea batalie dintre: LOURSES SI LARISA+AURELIA vor regreta daca nu vin ,va fi meciul anului,trasportul,cazarea si intrarea la batalie sunt gratuite.
DARIA TE ROG SA SCRII UN ANUNT SPECIAL ASA CU LITERE CAT SE POATE DE MARI SI SCRISUL ROSII INVITATIA MEA LA MAREA BATALIE.
LOURDES TE ASTEPT CU MAREEEEEEE DRAG SI CU SUFLETUL DESCHIS!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
larisa+aurelia

Mesajde corinutza » Vin Noi 14, 2008 6:01 pm

edit
Ultima oară modificat de corinutza pe Joi Ian 29, 2009 11:35 am, modificat de 2 ori în total.
corinutza

Mesajde corinutza » Vin Noi 14, 2008 6:06 pm

acum poate oricine sa vada cine si cum a inceput tot circul asta.

pe langa minciuna pe care am descoperit-o acum citind mesajele cum ca n-a mai ridicat niciun colet cu ramburs de la posta cand de fapt ne spunea ca se ocupa de mult timp de asta...

si te rog frumos scrie aici o singura persoana cu care am avut probleme, careia i-am facut probleme, in afara de tine.

culmea, am avut nerusinarea sa nu tac cand m-ai pus pe drumuri si am pierdut bani si timp ca sa te razgandesti dupa bunul tau plac.

eu inca astept scuze lourdes pentru toate jignirile, mai ales ca eu consider ca nu am gresit cu absolut nimic. numele dvs chiar isi are locul pe o lista neagra a persoanelor neserioasa, pentru ca pana la urma asta sunteti.

doi, de-abia astept sa ma dai in judecata, si sa te uiti cam in toate mesajele astea cine pe cine a injurat. chiar o sa sun prieteni avocati sa vad cam cat sa astept sa "castig" la toata afacerea astea pentru ca la cat ai dat afara ohohohoho, ma imbogatesc sarantoaca de mine!!!!

cred ca intreci orice limite posibile.
corinutza

Mesajde larisa+aurelia » Vin Noi 14, 2008 6:21 pm

corinutza scrie:acum poate oricine sa vada cine si cum a inceput tot circul asta.

pe langa minciuna pe care am descoperit-o acum citind mesajele cum ca n-a mai ridicat niciun colet cu ramburs de la posta cand de fapt ne spunea ca se ocupa de mult timp de asta...

si te rog frumos scrie aici o singura persoana cu care am avut probleme, careia i-am facut probleme, in afara de tine.

culmea, am avut nerusinarea sa nu tac cand m-ai pus pe drumuri si am pierdut bani si timp ca sa te razgandesti dupa bunul tau plac.

eu inca astept scuze lourdes pentru toate jignirile, mai ales ca eu consider ca nu am gresit cu absolut nimic. numele dvs chiar isi are locul pe o lista neagra a persoanelor neserioasa, pentru ca pana la urma asta sunteti.

doi, de-abia astept sa ma dai in judecata, si sa te uiti cam in toate mesajele astea cine pe cine a injurat. chiar o sa sun prieteni avocati sa vad cam cat sa astept sa "castig" la toata afacerea astea pentru ca la cat ai dat afara ohohohoho, ma imbogatesc sarantoaca de mine!!!!

cred ca intreci orice limite posibile.

corinutza ma aliez si eu in lupta numai asa ma imbogatesc si eu nu numai tu
larisa+aurelia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Bursa bebelusilor