![]() |
Moderator: Daria
Cristino scrie:Si fiecare cu ce-l doare... desi m-am dus inarmata cu numele persoanei care a trimis coletul, cu localitatea, cu nr... nimic.... nu l-am gasit. Mai mult au zis ca ar fi trebuit sa apara. Astazi am ridicat un colet care a fost pus marti si unul luni. Nu stiu ce sa mai cred. Se poate urmari coletul intr-un fel? stiti ceva despre asta?
Cristino scrie:pai ... eu am rugat-o sa nu-mi puna numele si adresa pe internet. Se poate sa nu fie pachetul meu, dar as vrea atat de mult sa o cred.
alex2006 scrie:corinutza...acelasi dialog cu buzescu laura l-am purtat si eu..si ca atare tot eu m-am trezit jicnita..de laura..care spune ca numai are chef sa ridice coletul tocmai din motivul ca am avut curajul si nesimtirea s ao intreb despre soarta lui si s aii aduc la cunostinta ca sunt ceva neclaritati in ce priveste persoana ei..
asadar...la fel ca si tine..am aceeasi parere...despre ea..
am redat mai sus unul din mailurile trimise..
nu are rost s aredau toate mailurile si s avedeti cam ce poate debita si ce urat vorbeste..
aveti grija cine are colete sau vrea sa ii trimita..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator