Alte probleme si spalari de rufe in vazul tuturor

Vrei sa vinzi un produs pentru bebelusi pe care nu-l mai folosesti ?
Incearca aici !

Moderator: Daria

Re: Alte probleme si atentionari referitoare la anumiti useri !!

Mesajde Cristino » Joi Noi 06, 2008 9:20 pm

Si fiecare cu ce-l doare... desi m-am dus inarmata cu numele persoanei care a trimis coletul, cu localitatea, cu nr... nimic.... nu l-am gasit. Mai mult au zis ca ar fi trebuit sa apara. Astazi am ridicat un colet care a fost pus marti si unul luni. Nu stiu ce sa mai cred. Se poate urmari coletul intr-un fel? stiti ceva despre asta?
Cristino

Mesajde deea25 » Joi Noi 06, 2008 9:33 pm

Cristino scrie:Si fiecare cu ce-l doare... desi m-am dus inarmata cu numele persoanei care a trimis coletul, cu localitatea, cu nr... nimic.... nu l-am gasit. Mai mult au zis ca ar fi trebuit sa apara. Astazi am ridicat un colet care a fost pus marti si unul luni. Nu stiu ce sa mai cred. Se poate urmari coletul intr-un fel? stiti ceva despre asta?

Buna. Poti suna la oficiul postal la care a fost depus coletul...asta daca este chitanta de la coletul pe care ti l-a trimis tie, din poza chitantei nu reiese exact destinatarul la care a fost trimis.
deea25

Mesajde Cristino » Joi Noi 06, 2008 10:08 pm

pai ... eu am rugat-o sa nu-mi puna numele si adresa pe internet. Se poate sa nu fie pachetul meu, dar as vrea atat de mult sa o cred.
Cristino

Mesajde alinaclau » Joi Noi 06, 2008 11:19 pm

Cristino scrie:pai ... eu am rugat-o sa nu-mi puna numele si adresa pe internet. Se poate sa nu fie pachetul meu, dar as vrea atat de mult sa o cred.

dar ar putea ca pe mail sa-ti arate numele si adresa nu???? :!: :!:ca doar nu mai vede nimeni... si-atunci te convingi!! :!: :!:
alinaclau

Mesajde Cristino » Vin Noi 07, 2008 4:32 pm

ar putea, dar eu nu i le-am cerut, ea nu ma cauta... asta este... sunt obosita, nu am chef sa ma mai "lupt".

Mai astept (ce???) ...
Cristino

Mesajde corinutza » Vin Noi 07, 2008 10:29 pm

edit
Ultima oară modificat de corinutza pe Joi Ian 29, 2009 11:37 am, modificat 1 dată în total.
corinutza

Mesajde simi14 » Sâm Noi 08, 2008 12:50 am

in afara de faptul ca am spus numai ce mi s-a intamplat cu aceasta fata, nu cred ca am zis nimic rau, dar la fel ca voi, am primit pe mes tot felul de jigniri, prefer sa ma abtin de la alte comentarii, nu merita. O seara buna va doresc tuturor si sanatate multa la copilasi.
simi14

Mesajde larisa+aurelia » Sâm Noi 08, 2008 10:53 am

si eu am avut de-a face cu ea, dar nu am apucat sa-i trimit vreun pachet ca mi s-a parut dubioasa treaba, va naste baiat, dar cumpara haine de fata de diferite marimi; si cand am intrebat-o, a inceput sa vb urat ca nimeni n-o intreba asa ceva; nu stiu ce rau am facut, dar na, asta este, am lasat-o in pace si i-am scos id-ul din lista mea.
larisa+aurelia

Mesajde bibimic » Dum Noi 09, 2008 11:17 pm

Vai fetelor....
Nici nu stiu ce sa mai cred. De la mine a cumparat si mi-a pus banii in cont. Oricum eu nu vand decat cu plata ramburs sau in cont. Ideea este ca mie mi s-a parut ca nu prea are banuti si am vrut sa o ajut. Mi-a spus ca vrea hainutele repede, i le-am pus prin curier. Sincer, nu am castigat nici un cent la afacerea asta, ba mai mult am si pierdut pentru ca m-am oferit sa platesc eu curierul, repet, chiar am fost sigura ca fac un bine si l-am facut din suflet. Acum vad ca si ea vinde haine, ceea ce inseamna ca nu avea nevoie de ajutor! Mi-ar parea rau sa fi ajutat pe cineva care nu merita, sincer.
Eu sper totusi sa nu fie o tzepara.
bibimic

Mesajde lourdes » Lun Noi 10, 2008 1:28 pm

:D
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:13 am, modificat de 3 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Lun Noi 10, 2008 1:42 pm

Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:13 am, modificat de 3 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Lun Noi 10, 2008 2:12 pm

Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:14 am, modificat de 3 ori în total.
lourdes

Mesajde larisa+aurelia » Lun Noi 10, 2008 2:20 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: tu eti aia care recomanzi sa nu cumpere nimeni de la noi?dar tie iti mai vinde cineva nu ai inselat una ci mai multe ce fel de om esti tu?daca iti pui tu intrebarea asta noua tio punem si noi tie?nu una sa plans ci mai multe si de vb tale.Ce serioasa esti!! :lol: :lol: :lol: .Si tiam dat in cap ca team intrebat ?Si pe mine m aintreaba mamicile de ce cumpar haine de baiat daca eu am fata si numai fac haz de necaz atata si numai jignesc pe nimeni
larisa+aurelia

Mesajde larisa+aurelia » Lun Noi 10, 2008 2:22 pm

alex2006 scrie:corinutza...acelasi dialog cu buzescu laura l-am purtat si eu..si ca atare tot eu m-am trezit jicnita..de laura..care spune ca numai are chef sa ridice coletul tocmai din motivul ca am avut curajul si nesimtirea s ao intreb despre soarta lui si s aii aduc la cunostinta ca sunt ceva neclaritati in ce priveste persoana ei..

asadar...la fel ca si tine..am aceeasi parere...despre ea..
am redat mai sus unul din mailurile trimise..
nu are rost s aredau toate mailurile si s avedeti cam ce poate debita si ce urat vorbeste..

aveti grija cine are colete sau vrea sa ii trimita..

draga laura uite alta mamica care se plange de tine oare si ea minte?oare si ea tia pus o intrebare neplacuta?sau si ea trebuie recomandata ca numai cumpere nimeni de la ea doar ca vrei tu?si cateeeeeeeeeeeee mai sunt
larisa+aurelia

Mesajde bibimic » Lun Noi 10, 2008 2:30 pm

Draga Lourdes,
Imi pare sincer rau, eu nu ma refeream la tine. Asa e iesit, dar eu nici nu te cunosc. Eu scriam de COGALNICEANU CLAUDIA, nu stiu cum s-a mulat pe forum.
Si oricum , nu spuneam nimic de rau-platnica, nu reprosam nimic, doar puneam intrebari retorice celorlalte mamici. Pentru ca repet, mie mi-a platit in avans, a fost corecta, doar ca eu am simtit sa-i fac un favor, pe care l-am facut de buna-credinta si din suflet. NU mI-ar parea rau sa fi facut asta pentru o tipa neserioasa. Asta este tot ce am spus. te rog sa citesti mai atent.
ORICUM, REPET, NU ERA VORBA DESPRE TINE!
NICI NU TE CUNOSC!

O zi buna!
bibimic

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Bursa bebelusilor