Fetelor va multumesc mult pentru urari! Va scriu acuma deoarece cred ca am avut o hiperstimulare si am avut dureri mari la ovarul stang care este polichistic.Am baut insa foarte multe lichide, repaos la pat si s-a rezolvat in cea mai mare parte. Zilele acestea ar trebui sa aiba loc si nidatia si sa speram ca va fi bine. De maine ma duc la scoala si sper sa ma simt destul de bine!
O lume de vise cum a mers sustinerea dizertatiei de la master? Foarte interesanta teza chiar mi-ar placea sa o citesc deoarece intodeauna am fost atrasa de politica iar tema pare extrem de incitatanta. Tu cred ca ai mers mult pe partea de comunicare cred, nu? . Monas draga mea tu ce faci? Cum te simti? Vezi sa bei multe lichide (3 -4 pe zi chiar-iti place cum iti dau sfaturi acuma

?)-ma dau si eu mare ca de

Daca vrei sa ma intrebi ceva sau te intereseaza ceva poti sa ma intrebi/ acuma sunt si eu cu experienta

in ale fivului!! In final am congelat 4 embrioni deoarece din cei 8 ramasi s-au dovedit a fi foarte buni din punct de vedere calitativ ceilati fiind b spre a si avand fragmentatii. Va pup pe toate, va doresc o zi splendida si Happy Valentine' s Day!