F I V - capitolul 24

Vreti sa discuti despre sarcina ? Aici este locul potrivit.

Moderatori: Daria, Roxana_G, mandita

Re: F I V - capitolul 24

Mesajde Monas » Lun Feb 08, 2010 12:55 pm

elfisoroz: ma gandesc la tine de aseara cand am vazut pe viu cum sunt soselele (am rude la mine , ramase inzapezite in drumul dinspre munte spre sud-est). sa vezi ca va fi bine bine , dupa atata lupta cu nametii:). te asteptam aici cuminti:)
o-lume-devise: offf...deja cred ca m-am obisnuit cu ele:).. . dar la inceput , daca as fi stiut, tare mi-ar fi prins bine:). mai am doar catev apstile de Cycloproginova si le termin..si ma uitam exact cum spuneai, cum a trecut timpul...
Monas

Mesajde Monas » Joi Feb 11, 2010 12:36 pm

elfisoroz..ce faci? unde esti? esti ok?
Monas

Mesajde elfisoroz » Joi Feb 11, 2010 6:17 pm

Buna fetelor! M-am intors astazi si nu-mi vine sa cred ca sunt acasa in sfarsit! Am reusit sa plec de duminica, am stat la un hotel langa Gara de nord unde a fost excelent si dupa multe peripetii am reusit sa ne intoarcem acasa!
Acum sunt bine si va scriu repede, repede inainte de a ma aseza din nou in pat! Am avut 8 embrioni de calitate A din care mi-au fost implantati 4 (deh datorita varstei!) .Nu am avut aproape deloc dureri dupa prelevarea de ovule iar la Et ce sa mai zic! Este o manevra plictisitoare (datorita pozitiei :lol: ) si cam atat! Am emotii in legatura cu cei patru muschetari cum ii numim noi si multumim lui Dumnezeu ca ne-am putut intoarce casa pe vremea aceasta!
O lme de vise interesanta tema ta ! Iti tin pumnii pt ca sa iei dizertatia cu nota 10! Monas iti tin pumnii sa ai rezultate cat mai bune ! Fetelor va la s a cuma pt ca trebuie sa stau in pat cat mai mult! Revin cat de curand cu detalii!
elfisoroz

Mesajde elfisoroz » Joi Feb 11, 2010 7:18 pm

By the way, fetelor stiti cumva cand ar trebui sa aiba loc nidatia? Multumesc mult!
elfisoroz

Mesajde Monas » Joi Feb 11, 2010 7:43 pm

elfisoroz, bine ai revenit:) si iti doresc numai bine cu cei patru muschetari:). odihna placuta si cand poti, sa ne mai scrii.
Monas

Mesajde danaionela » Joi Feb 11, 2010 9:50 pm

ELFISOROZ bine ai venit ... Sa vorbesti cu beblusii ca macar 2 dintre ei sa ramina in burtica si sa cresteti mari. Nidatia depinde de marimea lor, dar dupa cite stiu eu poate sa inceapa cu ziua 5-6. Deci capul sus si sa gindesti pozitiv. Sa lasi emotiile la o parte ca avem noi pentru tine. Iti tinem pumnii strinsi si iti facem galerie. Tu nu trebuie sa faci decat sa te odihnesti .....
Te pup
DANA
danaionela

Mesajde corina padureanu » Joi Feb 11, 2010 10:15 pm

elfisoroz, sa dea DD ca bebelusii tai sa ramana cu tine
corina padureanu

Mesajde o-lume-de-vise » Vin Feb 12, 2010 1:13 pm

Elfisoroz mai sunt 2 zileeee ! Sper sa-i faci cel mai frumos cadou sotului tau :wink:
Imagine
o-lume-de-vise

Mesajde elfisoroz » Dum Feb 14, 2010 10:22 am

Fetelor va multumesc mult pentru urari! Va scriu acuma deoarece cred ca am avut o hiperstimulare si am avut dureri mari la ovarul stang care este polichistic.Am baut insa foarte multe lichide, repaos la pat si s-a rezolvat in cea mai mare parte. Zilele acestea ar trebui sa aiba loc si nidatia si sa speram ca va fi bine. De maine ma duc la scoala si sper sa ma simt destul de bine!
O lume de vise cum a mers sustinerea dizertatiei de la master? Foarte interesanta teza chiar mi-ar placea sa o citesc deoarece intodeauna am fost atrasa de politica iar tema pare extrem de incitatanta. Tu cred ca ai mers mult pe partea de comunicare cred, nu? . Monas draga mea tu ce faci? Cum te simti? Vezi sa bei multe lichide (3 -4 pe zi chiar-iti place cum iti dau sfaturi acuma :lol: ?)-ma dau si eu mare ca de :oops: Daca vrei sa ma intrebi ceva sau te intereseaza ceva poti sa ma intrebi/ acuma sunt si eu cu experienta :lol: :lol: in ale fivului!! In final am congelat 4 embrioni deoarece din cei 8 ramasi s-au dovedit a fi foarte buni din punct de vedere calitativ ceilati fiind b spre a si avand fragmentatii. Va pup pe toate, va doresc o zi splendida si Happy Valentine' s Day!
elfisoroz

Mesajde Monas » Dum Feb 14, 2010 2:25 pm

elfisoroz, eu continui sa iau Medrolul (Cucloproginova am terminat-o de joi) si astept sa am saptamana viitoare prima zi de CM in care voi merge la dr sa incepem monitorizari + tratament.
fetelor, acum ,mai nou, am un stres in plus. pe care va rog sa ma ajutati sa-l temperez. intrebarea este cat credeti voi (din experienta) ca dureaza din prima zi de CM pana la momentul recoltarii ovulelor (si deci si al spermei)? (stresul meu este dat de faptul ca luni sotul meu tb sa dea un raspuns la serviciu cu privire la data cea mai exact cu putinta in care poate pleca intr-o detasare cu serv in strainatate). el este solicitat de pe 1 martie insa eu preconizez ca prima zi de CM va fi pe 18 februarie, asa ca , din cate am citit pe aici nu cred ca ne incadram in acest termen. nu prea ne permitem sa refuzam aceast detasare a sa...
astept raspunsurile voastre cat puteti de repede ( cu dl dr nu prea pot sa discut asta pana nu ne vedem, asa ca ma bazez pe voi)
va multumesc.

o sa incerc sa beau apa multa ( nu ma omor deloc dupa sucuri sau altceva) si o sa va mai stresez cu intrebari ...
Monas

Mesajde Monas » Dum Feb 14, 2010 2:27 pm

elfisoroz, astept aici cuminte sa ne spui zilele urmatoare cum te simti, si anuntul cel mare:)
o-lume-de-vise, acum ca ai scapat cu disertatia ( nu le am cu chestiile politice deloc deloc:)) te pregatesti ca pe 28 sa aveti cununia? parca asa spuneai.
Monas

Mesajde elfisoroz » Dum Feb 14, 2010 5:13 pm

Monas, la mine a durat 41 de zile tot procesul. Pe 30 dec am inceput sa iau AC, pe 18 ian dipherelinul si pe 27 ian menopurul. Pe 8 feb a fost punctia. Eu am facut protocolul lung.
elfisoroz

Mesajde elfisoroz » Dum Feb 14, 2010 5:15 pm

Depinde si daca vei urma protocolul lung sau scurt.Asta o va decide doctorul.Asa ca trebui e sa discuti cu el cel mai bine.
elfisoroz

Mesajde Monas » Dum Feb 14, 2010 5:38 pm

elfisoroz, mie mi-a spus ca o luna voi lua acest tratam cu Medrol si Cucloproginova si apoi , din prima zi a urmatoarei menstruatii voi incepe acel tratam de stimulare si practic in aceasta a doua luna se intampla si FIV-ul. asa ca ma intrebam, incepand cu prima zi din aceasta prima zi de CM...am intels ca in jur de doua saptamani pana la ET...insa ma gandeam mai cu exactitate...pana la recoltare cat ar fi? 10 zile?...11? mai mult? iar cu dr. nu prea pot vb pana maine..si asa nu e prea comunicativ...
Monas

Mesajde Monas » Dum Feb 14, 2010 5:59 pm

elfisoroz, multumesc pt ca mi-ai raspuns, am mai facut niste cercetari si pana la urma sotul meu va cere sa amane plecarea cu 2 saptamani ca sa fim siguri.
Monas

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sarcina