Alte probleme si spalari de rufe in vazul tuturor

Vrei sa vinzi un produs pentru bebelusi pe care nu-l mai folosesti ?
Incearca aici !

Moderator: Daria

Re: Alte probleme si atentionari referitoare la anumiti useri !!

Mesajde alex2006 » Lun Noi 10, 2008 8:50 pm

DRAGI MAMICI
RELATEZ PRIN CITATE EXACTE DIN MESAJE MAIL PURTATE INTRE MINE SI DOAMAN BUZESCU LAURA.. MESAJE DE PE MAILUL PERSONAL SI AICI PE BEBELUSUL..IN LOCUL PUNCTELOR DE SUSPENSIE...SUNT CATEVA EMOTICONS-URI DE RIGOARE///PUTETI SA VI LE INCHIPUITI CARE SUNT

Flag this messageRe: PSIHOPATA FEMEIE DOAMNE FERESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Monday, From: "lourdess24" <lourdess24@yahoo.com>Add sender to Contacts
To: alexandru_bn2006@yahoo.

com
specimen esti tu si copii tai

From: lourdess24 <lourdess24@yahoo.com>
Subject: PSIHOPATA FEMEIE DOAMNE FERESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To: alexandru_bn2006@yahoo.com
Date: Thursday, November 6, 2008, 4:21 PM

:arrow:
eu chiar am inceput sa cred ca dumneata ai probleme:
PSHIHICE si vrei incontinu sa nu ma lasi in pace dar o gramada de tipe au zis la ce dracu imi bat capu cu orice..........
NEICA NIMENI
ca dumneata..........dumneata trebuie sa intelegi un singur lucru ca am refuzat coletul decat de la 1 femeie ATAT nu de la "mai multe cum ai zis" atat si pe al dumitale pt ca ai fost rea si in loc sa astepti sa ajunga coletul tau la mine te-ai apucat sa ma jignesti inainte altfel il scoteam ma repet pt a zecea oara trebuia sa astepti sa ajunga la mine nu sa crezi toate balariile apoi trebuia sa comentezi in caz ca nu til ridicam desi asa ceva nu avea cum sa se intample niciodata si eu nu sunt proasta nimanui tu imi faci rau si eu iti fac bine mai bine ti-ai creste copii decat sa barfesti aiureli toata ziua si chestii care nu isi au rostul degeaba ai anii astia ca nu ai invatat nimic de la viata

..........
si oricum iti doresc mult succes si sper sa iti vinzi
secondhendurile
:arrow:

From: Alexandru Crisan <alexandru_bn2006@yahoo.com>
Subject: Re: haine
To: lourdess24@yahoo.com
Date: Wednesday, November 5, 2008, 10:36 AM

banuiesc ca aveti ceva dureri d ecap de va justificati atata..si mai ales nu stiu c ev-am facut..ar fi bine s anu ne mai " pe mail" niciodata...s epare ca ce s-a scris despre dvs este adevarat...dar in fine face-ti ce vreti cu banii dvs si cu tot ce vreti..pa... P.S..dc aveti tupeul si curajul scrieti pe site...adevarull..si apoi mamicile nu va vor mai denigra..

From: "lourdess24" <lourdess24@yahoo.com>
To: alexandru_bn2006@yahoo.com
:arrow: jur ca nu am mai vazut asa ceva pana acum tu nu esti o persoana normala esti o nebuna nu vrei dracului sa ma lasi in pace si sa intelegi pt totdeauna duso cu pluta ce esti ca nu ai nimic in cap ca ti-as fi ridicat comanda daca nu mancai cacat despre mine inainte ca secondhendurile tale sa ajunga la mine nici nu ai asteptat macar sa ajunga de la posta avizul la mine si deja ziceai la lume sa se fereasca de mine nu se fereste nimeni fraiero ca tipele stiu cum sunt si comand haine de unde vreau eu daca asteptai vedeai ca nu le ridic atunci aveai dreptu sa comentezi tu esti o tatza care oricum nu ai cum sa intelegi si esti doar tu si inca o fraiera ca tine, careia nu i-am ridicat coletul din acelasi motiv ca a mancat cacat ca si tine inainte sa il ridic niste proaste, si cine sunteti voi sa ma justific?niste gaite care le place barfa si minciunile :arrow:

si mesaje aici pe forum la pri8vat..
MESAJ DE LA LAURA
nu vrei odata sa intelegi ca vad ca nu prea te duce capul nu ti-am ridicat coletul pt ca nu ai avut rabdare sa ajunga coletul tau la mine sa il pot ridica si ai si inceput sa ma jignesti spunand la lume "FERITI-VA DE BUZESCU LAURA"luandu-te dupa una care altceva nu are ce sa faca decat sa barfeasca lumea pe forumuri si sa se certe cu toata lumea de aia nu ti l-am mai ridicat pt ca esti o perversa si mai degraba sa nu cumpere nimeni de la tine ca nu ai rabdare sa ajunga avizul la om acasa si incepi sa jignesti vezi ca ai copii si D-zeu
SA ITI FIE RUSINE OBRAZNICO!!!!!!!!!!!!!!!!! MAI AI SI TUPEU nici macar atata bun simnt nu ai,iti place sa te minti singura in loc sa acepti realitatea si cati bani castiga sotul meu intr-o luna , tu nu castigi nici intr-un an asa ca mai bine iti vezi de treaba ta

mesaj trimis de mine catre laura..
:arrow: laura..vezi ca jicniesti si nu ebine..tu esti cea care ma agaseaza cu mailuri...2 /3 depinde cum dai send...
in primul rand nu ma intereseaza cat castigi..nu te intereseaza cat castig eu..deci nu ma jicni..nu stii cat castig eu..poate mai mult decat sotul tau...asa ca..ai grija la vorbe..
in al doilea rand nu ma ascund cu nume diferite...toata lumea stie ca pe baietelul meu il cheama alexandru..
in al 3 rand...nu te-am jicnit doar te-am intrebat de soarta coletului...
in 4 rand nu ma deranjeaza ca nu l-ai ridicat..
tu esti cea care face atat tam tam..
topicul despre tine nu l-am deschis eu..eu doar mi-am spus si eu parearea...asa ca..ai grija cu jicnirile
dc tot ti-ai facut cont..intra si lamureste lumea..nu pe mine..pe mine nu m-a deranjat nici o clipa ca nu l-ai ridicat..ci doar sa stiu ca nu este pierdut..cum am mai patiti..
asa ca te rog..
eu nu ti-am scris..asa ca nici tu nu imi mai scrie..
si si mailurile tale deja intra la spam...si le sterg automat..
daca ma scrii ...o sa apelez la admini..
mult noroc in viata si la tot ce iti doresti..nastere usoara si
un an mai bun :arrow:

ACUM MAMICI DATI-VA CU PAREREA CINE E NEBUN..
EU CA NU O JICNESC ...EU CA AM INTREBAT DOAR DE UN COLET..
SAU CINE,..

NICI MACAR NU II SCRIU MAILURI..SI ZILNIC MA AGASEAZA CU MAILURI LE-AM DAT MAI SUS..UNELE...INTRA IN SPAM-URI DEJA..DAR TOT CONTINUA
ATI MAI PATIT Aas aceva vreuna dintre voi..
I-AM SCRIS SI dARIEI..SA OPRESCA AJUNGEREA MESAJELOR PRIVATE ALE LAUREI LA MINE...

DATI-VA CU PAREREA..VA ROG FRUMOS..

ImagineImagine
alex2006

Mesajde lourdes » Lun Noi 10, 2008 10:26 pm

nu ma inselat pe nimeni
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 9:58 am, modificat de 4 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Mar Noi 11, 2008 1:35 am

ok
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 9:58 am, modificat de 2 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Mar Noi 11, 2008 1:39 am

nu am ridicat un colet,asta nu inseamna ca ma inselat pe cineva
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 9:59 am, modificat de 3 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Mar Noi 11, 2008 2:18 am

eu sunt o tipa corecta
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:00 am, modificat de 5 ori în total.
lourdes

Mesajde lourdes » Mar Noi 11, 2008 2:31 am

:D
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:00 am, modificat de 8 ori în total.
lourdes

Mesajde alinaclau » Mar Noi 11, 2008 9:21 am

:!: :!: Dariaaaaa.....
alinaclau

Mesajde Daria » Mar Noi 11, 2008 9:28 am

Citesc si zau ca nu stiu sa sterg, sa las ca invatatura de minte pentru cele/cei care vor sa-si mai spele rufele in public ...
Am crezut ca putem avea un sbiect in care isi spuna fiecare patania si atat. Insa am cerut noi prea mult :shock:

Cred ca voi schimba titlul subiectului.

Oricum, pe fiecare forum exista cate un subiect de refulari.
Insa astept propuneri si de la voi !!!
Imagine
Daria

Mesajde zulufeta » Mar Noi 11, 2008 10:08 am

Citesc si ma minunez ......,nu-mi vine a crede! :o :o :o :o
:!: :!: :!: :!: Daria!
zulufeta

Re: Alte probleme si spalari de rufe in vazul tuturor

Mesajde alex2006 » Mar Noi 11, 2008 8:12 pm

daria..
eu nu am vrut nicicum sa spal rufele in public nu imi sta in caracter..dar aceasta doamna..ma agaseaza..si am vrut sa vedeti in ce fel..vocabular, afirmatii..si etc etc
daca vrei poti sterge afirmatiile mele...oricum nu ma mai intereseaza..nu am timp de barfele ei..si mai cu seama nu stau in 15 ron banii platiti pt retur..sa aibe parte numai de sanatatae asta ii doresc..
eu am incheiat aici discutia despre doamna buzescu laura..
si de fapt pt orice alta persoana de pe acest forum..
ImagineImagine
alex2006

Mesajde larisa+aurelia » Mar Noi 11, 2008 8:35 pm

carmen iti dau dreptate si tot noi suntem de vina
larisa+aurelia

Mesajde MihaelaStoiciuc » Mar Noi 11, 2008 9:05 pm

DARIA, ESTI TARE! :lol: Imi place titlul.
Imagine
Imagine
Imagine
MihaelaStoiciuc

Mesajde lourdes » Mie Noi 12, 2008 8:18 pm

:D
Ultima oară modificat de lourdes pe Sâm Oct 17, 2009 10:01 am, modificat de 4 ori în total.
lourdes

Mesajde vali_plus3 » Mie Noi 12, 2008 8:50 pm

Indiferent cate majuscule folosesti si oricat abuz ai face de capslock,nu poti convinge lumea de un lucru nereal
Ramona nu este o hoata si o escroaca si nu inteleg de unde atata inversunare impotriva ei
dar de fapt nu numai a ei ,a tuturor....
Nu stiu de ce nu este inchis acest subiect,e din ce in ce mai rau,este o mare mocirla in el :( :( :(
vali_plus3

Mesajde larisa+aurelia » Mie Noi 12, 2008 9:03 pm

ASTA E LIPSA DE EDUCATIE SA FACI PE CINEVA IN TOT FELUL ATATA TIMP CAND NUL CUNOSTI DAR NA CE SA MAI DSCUT CU ASA SPECIMENT DE OM MAI BINE SAR INTERNA LA UN SPITAL SAU AR TREBUI SA MAI FACA ODATA CELE 8 CLASE SA INVETE SA VB CA POATE NU LE ARE
FRUMOS PT O VIITOARE MAMICA .SI II MULTUMESC PT APRECIERI SI O ROG FRUMOS PE DARIA SAMI TREACA NUMELE MEU CU ROSU ASA CA LA NEBUNI SA STIE LUMEA SI CINE VREA SA CUMPERE CUMPARA SI CINE VREA IMI VINDE IMI VINDE.
SI NU SUNT SINGURA CARE MA INJRA MAI SUNT SI ALTE MAMICI
AM INCEIAT SUBIECTUL
DUMNEZEU SA O IERTE DE PACATE DE LOURDES SI PT CUVINTELELE EI
larisa+aurelia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Bursa bebelusilor