de alexutu » Dum Ian 28, 2007 4:59 pm
[color=green]Buna! eu sunt noua printre voi si inca incerc sa ma obisnuiesc cu folosirea forumului.am doi copii[ 6ani, unul si 9 luni, celalalt]. pe amandoi i-am nascut la Municipal, cu doctora Secara. Pot soune ca aceaste femeie, merita toata consideratia mea.Are o multime de paciente si toate sunt multumite.M-a ajutat la primul cu injectii, in timpul travaliului si dupa 6 ore am nascut un baiat sanatos.Fara durere.acum 9 luni, am adus pe lume, amandoua- pot spune, un alt baietel sanatos.La aceasta sarcina nu a mai avut timp sa-mi faca nimic ptr. ca daca mai prindeam un semafor, in drum spre spital, il nasteam in masina. am plecat de acasa si exact dupa 45 de minute eram in salonul lauzelor. Dar ce a contat enorm au fost vorbele ei dulci si incurajarile pe toata perioada sarcinii, eu avand si fibrom uterin. nu este mare, dar ideea ca-i acolo ma inebunea.daca cineva doreste un medic glumet, dulce,sufletist si bun in meseria lui, o recomand cu toata inima. Mentionez ca nu cere bani dupa nastere, toate mamicile i-au dat, ca si orcarui medic, cat au considerat fiecare, dupa posibilitati.Numai ca lunar trebuie mers la cabinet, unde se plateste consultatia. Va pup si sper sa fiu de folos cuiva. [/quote][/code]